Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Andone, atacant la Galatasaray: 'Putem obține un rezultat bun cu Real Madrid'

Florin Andone

Florin Andone a participat la conferința de presă premergătoare duelului echipei sale, Galatasaray, din grupele Ligii Campionilor, cu Real Madrid. Atacantul român crede că el și colegii săi pot face surpriza în Spania, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lovitură puternică pentru Elena Udrea- Decizia luată de Curtea de Apel în dosarul Hidroelectrica

În tur, în meciul jucat în Turcia, madrilenii s-au impus 1-0 dar Andone a trecut în debutul meciului pe lângă deschiderea scorului. “Trebuie să-i respectăm. Chiar dacă nu mai e Cristiano Ronaldo, au jucători care pot marca în orice moment. E dificil de spus dacă acum este mai facil să câștigi la Madrid. Real încă este una dintre cele mai bune echipe din lume.

Jucăm și în deplasare, trebuie să tratăm meciul ca pe o finală. Mergem pe Santiago Bernabeu cu gânduri pozitive. Vom ieși pe gazon cu ideea că nu putem juca la egal, ar fi o abordare periculoasă. Simt că putem scoate un rezultat bun. În tur am avut două sau trei ocazii mai în debutul jocului. Dacă aș fi reușit să marchez, altfel s-ar fi jucat. Nu simțim că este imposibil să câștigăm.“, a declarat Florin Andone la conferința de presă, înaintea meciului cu Real Madrid din Liga Campionilor.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

În tur, spaniolii s-au impus prin golul mijlocașului Toni Kroos. După 3 etape, Grupa A este dominată de PSG (9 puncte), urmată de Real Madrid (4 puncte), Brugge (două puncte) și Galatasaray (un punct).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.