Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Andone nu poate juca pentru Galatasaray în Cupa Turciei, din cauza unei suspendări din campionatul Angliei

Florin Andone

Florin Andone (26 de ani) nu va fi pe teren în meciul pe care Galatasaray îl dispută vineri, în Cupa Turciei. Motivul? Atacantul mai are de ispăşit o etapă de suspendare după eliminarea primită în Premier Legue, pe 24 august. Într-un meci cu Southampton, atacantul a văzut roșu direct, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’

A primit 3 runde de suspendare şi mai are de stat una. Andone este cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro. Cota lui a crescut după transferul în Premier League, când a avut prestaţii destul de apreciate. A înscris şase goluri în cele 30 de partide în tricoul lui Brighton. Cordoba şi Deportivo La Coruna sunt echipele de seniori pe la care a mai trecut noul transfer al lui Galatasaray. Acesta mai are contract cu Brighton până în 2023, urmând să revină la club, din Turcia, la finalul acestui sezon.

Citește și: Mega-bombă în cazul Caracal! Tonel Pop face dezvăluiri uluitoare .

”Când zici Galatasaray nu poţi să o compari cu Brighton sau pe unde a mai jucat Andone, cu tot respectul. Au fost 30.000 de oameni la prezentarea lui Falcao. N-am văzut în viaţa mea ce e aici. Când am jucat cu Fener şi am ieşit pe stadion era vacarm. Toţi erau îmbrăcaţi la fel şi cântau într-un anumit fel. Nici nu puteam să dau indicaţii fundaşului aflat la 10 metri de mine. Dacă vezi ce stadioane sunt în Liga 3 din Turcia te cruceşti”, spunea Marius Şumudică despre Florin Andone. Antrenorul crede că nivelul din Turcia şi cerinţele uriaşe care se cer la club îi vor da mari bătăi de cap atacantului României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.