Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Bădiță, unul dintre liderii protestelor din Piața Victoriei, cere bani pentru a-și plăti amenzile: I s-a pus poprire pe salariu

captura TV
proteste tricolorul

Probleme mari pentru unul dintre liderii protestatarilor din Piaţa Victoriei. Amenzile pe care le-a primit din partea Jandarmeriei l-au adus la 'sapă de lemn'. Unul dintre fondatorii celebrei pagini, Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, transmite un mesaj disperat pe facebook.

Citește și: SURSE! Indivizii care l-au escortat pe Liviu Dragnea la ÎCCJ nu fac parte din clanuri! La ce renumit club din Capitală au fost bodyguarzi

Acesta anunţă că a fost informat de șeful său că i s-a pus poprire pe salariu, urmând să i se rețină 33% din în fiecare lună. Totul s-a întâmplat pentru că nu și-a achitat amenzile primite în timpul protestelor. Mai mult, acesta a făcut un apel pe facebook să fie ajutat. Până acum s-au strâns 90 de euro din donaţii, conform youcaring.com. "Astazi am fost instintat de angajatorul meu, ca mi s-a pus poprire pe salariu, urmand sa retina 33% din salariu in fiecare luna, pana se plateste creanta. In total am de platit 2100 RON, pentru 5 amenzi ABUZIVE oferite de jandarmerie, in perioada 2011-2015.

Citește și: Vești bune pentru pensionari: Cine s-ar putea pensiona cu doi ani mai devreme

De ce am amenzi? Pentru ca Jandarmeria Romana abuzeaza de rolul lor si amendeaza participanti la meeting-uri, proteste, pentru a intimida. (...) Pana nu incepem sa dam in judecata Jandarmeria Romana, si sa cerem despagubire, aceste scenarii, care sunt vechi de 27 de ani, o sa se tot repete. Fac aceasta campanie in dorinta, daca consideri utile protestele la care am participat, cauza lor, motivatia, sa ajuti si tu cu orice suma de bani, pentru ca sa pot sa platesc aceste amenzi. In total Jandarmeria are de recuperat 2100 RON, de la 5 proteste. Multumesc mult pentru atentie. Nu toata lumea contribuie la fel, pentru o cauza civica in care crede. Unele persoane sunt cele care organizeaza, se arunca in fata, si isi iau amenzi.

Citește și: Țiriac declară război Băncii Naționale: De ce este acuzată BNR

Unele persoane ocupa cladiri, pentru a arata pericolul unei legi/propuneri. Alte persoane sunt cele care aduc mancare, ceai, pentru cei care protesteaza. Alte persoane fac afisele pe care lumea le foloseste la proteste. Alte persoane vin cu instrumente muzicale si bat in tobe. Unele persoane isi vad de afacerile lor, de munca lor, si sprijina financiar activisti, persoanele care lupta pentru cauze civice. Fiecare dintre persoanele de mai sus ajuta la formarea unei societati mai bune, mai dezvoltate, cu un stat de drept functional, cu o cultura civica", a transmis Florin Bădiță, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.