Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Bratu și-a început mandatul la noua sa echipă, Aerostar Bacău

www.cugetliber.ro
Florin Bratu

Fostul antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu (38 de ani), şi-a început de miercuri după-amiază mandatul la noua sa echipă, Aerostar Bacău. Înlocuitorul lui Cristian Popovici a fost prezentat jucătorilor de preşedintele Doru Damaschin, iar apoi a condus primul antrenament, scrie Mediafax.

„Băieţi, am venit cu inima deschisă aici. Am venit să ajut şi sper ca împreună sa facem o treabă bună şi să evităm retrogradarea”, au fost primele cuvinte pe care Bratu le-a transmis jucătorilor noii sale echipe.

„Cu voinţă, cu entuziasm şi, bineînţeles, cu multă muncă, sunt convins că vom putea urca în clasament. În toate compartimentele avem de umblat, nu trebuie să ascundem acest lucru. Şi, totodată, voi lucra foarte mult şi la mentalul jucătorilor. E un capitol important. Voi face tot posibilul să-i ajut pe băieţi prin toate cunoştinţele pe care le am despre fotbal, dar şi despre viaţă. Sper să vină şi victoriile, deoarece avem nevoie mare de ele. Avem opt meciuri până în iarnă, din care trebuie să scoatem cât mai multe puncte. Această perioadă mă va ajuta să-i cunosc cât mai bine pe băieţi. Până la urmă, ei vor face selecţia prin ce vor arăta la meciuri şi la antrenamente”, a comentat Bratu planurile sale de la Aerostar, într-un interviu acordat pentru Deşteptarea.

Citește și: Naționala U21 va disputa o partidă amicală cu selecţionata similară a Belgiei în 15 noiembrie, la Cluj-Napoca

Florin Bratu va debuta pe banca echipei băcăuane sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11:00, atunci când e programat meciul cu Ripensia Timişoara (locul 14, cu 13 puncte).

După 13 etape desfăşurate în acest sezon, Aerostar ocupă locul 18 în clasamentul Ligii 2, retrogradabil, cu doar 9 puncte acumulate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.