Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Bratu: 'L-am susținut pe Nistor, dar este un jucător foarte irascibil'

www.cugetliber.ro
Florin Bratu

Florin Bratu a plecat de la Dinamo, dar "câinii" nu merg mai bine nici cu înlocuitorul său, Claudiu Niculescu. Trupa din "Ştefan cel Mare" e pe locul 12, de baraj, după înfrângerea de la Botoşani (0-2), scrie Mediafax.

"Bratone" a vorbit din nou despre confictul cu Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, care i-a grăbit plecarea.

Bratu spune că Nistor e "irascibil" şi a dezvăluit când se "strică totul" în jocul căpitanului din Ştefan cel Mare. Florin Bratu a fost numit la conducerea tehnică a lui Dinamo în luna februarie a acestui an, debutând la un meci din sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu Universitatea Craiova.

"L-am susţinut pe Dan Nistor, am avut mare încredere în el. Tot jocul meu se învârtea în jurul lui, e şi normal. Dar, din păcate, atunci când el nu este liniştit, concentrat la antrenamente, se strică totul. El este un jucător foarte irascibil", a explicat Bratu, la DigiSport.

Citește și: Simona Halep a CONFIRMAT că va participa la Kremlin Cup: 'Aştept cu nerăbdare să joc din noi aici'

Înaintea plecării de la Dinamo, Florin Bratu l-a "mitraliat" pe Dan Nistor, dezvăluind că acesta a cerut să fie lăsat să plece la FCSB, după oferta făcută de Gigi Becali. Căpitanul "câinilor" vorbea în vestiar doar de banii pe care i-ar fi câştigat la formaţia roş-albastră, susţine Bratu, care a scos la iveală primit de la Cosmin Contra şi Adrian Mutu:

"Contra şi Mutu mi-au zis să am grijă cu Nistor. Atât, nimic mai mult. Dacă îmi spuneau mai mult, vă spuneam. Nu i-am luat în serios atunci. Şi acum vă spun, dacă Nistor e liniştit, e un fotbalist foarte bun", spunea Bratu acum două săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.