Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu trage un SEMNAL de ALARMĂ: Legea pensiilor este un ȘANTAJ infect al PSD-ALDE

Facebook
Florin Cîțu

Senatorul PNL Florin Cîțu a declarat miercuri că Legea pensiilor este un șantaj „infect” al coaliției PSD-ALDE împotriva românilor, iar dacă Guvernul era cu adevărat interesat de pensionari, creșteau punctul de pensie din luna ianuarie a acestui an, așa cum era prevăzut în programul de guvernare.

Citește și: Viorica Dăncilă, vești bune pentru crescătorii de porci: câți bani vor fi alocați pentru despăgubiri/VIDEO

„ Legea pensiilor, un șantaj infect al PSD-ALDE. Guvernarea toxică PSD ALDE îi șantajează pe români în cel mai josnic mod. “Vreță pensii mai mari din 2020? Atunci trebuie să ne votati”. Această lege a pensiilor este doar o formă de manipulate a electoratului. Atât.Nu are nicio legătură cu principiul contributivității pentru că păstrează pensiile speciale (și le crește)”, a scris senatorul PNL Florin Cîțu, pe miercuri pe Facebook.

Liberalul a acuzat că Guvernul PSD-ALDE este "cel mai ipocrit și cinic" Executiv.

„Dacă PSD-ALDE erau interesați de pensionari, respectau legea și creșteau punctul de pensie de la 1 ianurie 2018 nu din iulie. Cel mai ipocrit și cinic guvern. Se joacă cu așteptările celor mai vulnerabili dintre cetățeni și îi șantajează în schimbul votului. Aș fi spus “rușine PSD ALDE”dar nu-i interesează și oricum aș fi fost prea blând. Sunt sigur că vor răspunde foarte curând pentru tot”, a completat senatorul PNL.

Guvernu a adoptat, în ședința de miercuri noul proiect al Legii Pensiilor. Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, la finalul ședinței Executivului, că nicio pensie nu va scădea după recalculare, că nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare. Aceasta a adăugat că impactul financiar al legii va fi în 2019 de 8,4 miliarde de lei, urmând să ajungă în 2022 la 81 de miliarde de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.