Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu a numit consilier de stat o fostă jurnalistă de la Realitatea PLUS

Facebook
Mioara Costin

Mioara Costin, fostă jurnalistă la Realitatea PLUS, a fost numită consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu.

Decizia a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

În martie, Mioara Costin anunța că urmează să demisioneze de la Realitatea PLUS și spunea că nu știa ce urmează să facă.

Citește și: VIDEO - Marcel Ciolacu, despre criza medicamentelor: Asta este crimă. E foarte grav că Florin Cîțu nu a știut

”Pe 10 martie mi-am anunțat șefii din redacție că voi pleca de la Realitatea Plus. Sunt aproape 7 ani de stat aici, în care am trecut prin toate etapele. Site, un fel de invitat în studio, o emisiune prezentată, reporter pe politic. Dar nu am renunțat niciodată sa fac teren, chiar daca ajungeam mai rar, la inceput. M-a invatat presa scrisa că nu poți fi jurnalist daca nu faci teren. Vor urma niste zile de concediu, apoi o perioada de preaviz in care lucrez, in aprilie. După care vom avea drumuri separate.

As vrea sa se înțeleagă că decizia mea, pentru că eu am decis să plec, nu are vreo legătură cu HG-ul, ce am scris despre Stefan Voinea sau orice altceva. Nu a existat vreun fel de presiune din partea redacției. Doar că la un moment dat alegi să pleci. Deși mă despart greu de oameni și de locuri.

Citește și: Mihai Tudose: 'Cîţu plus Ghinea = minus creier'

Nu știu exact ce va urma de acum încolo, nu am o decizie luată cu privire la locul in care merg, discuții am avut, ce știu sigur e ca am nevoie de o pauză sa imi limpezesc mintea. Deși probabil in fiecare zi o să mai intreb diverse. Mulțumesc oamenilor care m-au oprit sa plec și în toamnă. Nu a fost mereu simplu. Dar m-am străduit să îmi fac treaba.

Mulțumesc tuturor oamenilor de la care am avut ce sa învăț în toți acești ani. Se știu ei. De la șefele de la politic, la editori sau operatori. Operatorii care te învață să ții microfonul in live sau care îți spun sa nu te mai misti la cadru că asta le zice și regia. Stai locului.

Citește și: VIDEO - Florin Cîţu nu a fost informat despre lipsa medicamentelor pentru bolnavii de cancer

Mulțumesc Realitatea Tv, Realitatea Plus. Pentru tot ce m-ai învățat. Și pentru ce a fost frumos, și pentru ce a fost greu. Realitatea o să rămână mereu prima televiziune de știri din Romania. Si asta nu ar trebui sa uite vreun om care a fost vreodată în Realitatea.

Plecarea mea de aici a fost cea mai grea decizie pe care am luat-o de când sunt în presa.

P.S. Probabil va mai urma o poza de la ultimul live, pentru că orice femeie e dramatica in felul ei ”, scria, pe 15 martie, Mioara Costin.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu, despre revenirea la școală a elevilor și teste non-invazive: 'A fost o discuție' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.