Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu anunță că e gata să îi ia locul lui Adrian Câciu: 'Voi prelua şi vom face treabă, dar e o decizie care trebuie luată în conducerea PNL'

Inquam Photos / George Calin
Florin Citu

Florin Cîţu a admis, marţi, la Profit News TV, că este firesc ca în cazul rotaţiei premierilor, în 2023, preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, să preia şefia Senatului. Întrebat dacă şi-ar dori funcţia de ministru al Finanţelor, care va fi a PNL anul viitor, el a spus că este o decizie pe care o va lua partidul. În plus, el a afirmat că nu se simte singur, iar ”oamenii nu au curaj, deocamdată, dar în PNL sunt mulţi oameni care gândesc liberal”.

”E normal să fie preşedintele PNL preşedintele Senatului, eu nu mă îngrjorez de ce spun unii sau alţii, eu îmi fac treaba acolo unde sunt”, a spus Cîţu, despre varianta ca funcţia de la Senat să fie preluată anul viitor de Nicolae Ciucă.

El a fost întrebat dacă şi-ar dori funcţia de ministru al Finanţelor, post care va reveni PNL în 2023. ”Dacă PNL consideră că doreşte să preiau Ministerul Finanţelor în 2023, binenţeles că voi prelua şi vom face treabă, dar e o decizie care trebuie luată în conducerea PNL”, a arătat Cîţu, care este unul dintre cei mai mari critici ai lui Adrian Câciu, actualul titular de la Finanțe.

În plus, Florin Cîţu a mai spus că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, ”are un viitor, ca un om politic care a crescut foarte mult şi foarte rapid în politică şi are toate opţiunile în faţă.

Despre o candidatură la preşedinţie, Cîţu a arătat că Ciucă cu siguranţă este prima variantă, pentru că este preşedintele PNL, şi a amintit că el a propus un sondaj pentru a vedea cine are cele mai mari şanse pentru candidatura la Cotroceni. El a afirmat că nu se simte singur în partid, atâta timp cât are principiile liberale cu el.

”Oamenii nu au curaj, deocamdată, dar vă spun că în PNL sunt mulţi oameni care gândesc liberal, sunt foarte mulţi oameni care gândesc liberal”, a afirmat Cîţu, adăugând că ”nu au curaj să îşi exprime opiniil, astăzi dar vor avea, la un moment dat”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.