Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu atacă iar proiectul PSD privind certificatul verde: 'Sper să nu fie o strategie de a întârzia lucrurile'

Inquam Photos / George Calin
Florin Citu

Sper să nu fie o strategie de a întârzia lucrurile, spune liderul PNL, Florin Cîțu, despre intenția PSD de a prezenta o nouă propunere legislativă privind certificatul verde.

„Opinia mea e că o variantă nouă (de proiect de lege - n.r.) va întârzia implementarea certificatului verde. Sper să mă înșel, sper să nu am dreptate, sper să fie o variantă să treacă imediat în Parlament, dar experiența mea din ultimii ani îmi spune că s-ar putea să nu treacă foarte rapid. Dar așteptăm varianta, sper să fie optimă, să treacă imediat de Parlament, să rezolvăm această problemă”, a declarat miercuri Florin Cîțu, înaintea ședinței de coaliție.

El i-a criticat pe social-democrați.

„Am arătat că în momentul în care am introdus proiectul de lege în Parlamentul României a crescut rata de vaccinare, am depășit 7 milioane de persoane vaccinate. În momentul în care acel proiect nu a fost susținut, din păcate, de actualii noștri parteneri de coaliție, rata de vaccinare scăut. Eu sper să vină cât mai repede cu această propunere, să nu fie o strategie de a întârzia lucrurile”, conchide Cîțu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că sunt două variante, amendarea proiectului aflat la Camera Deputaților sau prezentarea unui nou proiect, care urmează să fie prezentat de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.