Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, 'atacat' din toate pozițiile - Cosette Chichirău (USR) l-a luat la rost: 'Vedem un blat politic cu PSD. Când veți face un blat pentru cetățeni'

Agerpres
Cosette Chichirău

Audiere cu scandal în Parlament! Florin Cîțu, propus ministru de Finanțe în guvernul Orban 2, a fost luat la întrebări și de Cosette Chichirău de la USR.

„Data trecută nu prea am primit răspunsuri. Implementați aceeași tactică ca și PSD, vă e teamă de alegeri. Suntem într-o criză politică pentru că nu ați vrut locale în două tururi. Vedem un blat politic cu PSD. Când veți face un blat pentru cetățeni, pentru digitalizarea administrației?”, l-a întrebat userista pe Cîțu.

Condamnații de IERI, 'GROPARII' unui fost ministru, astăzi - Pinalti și Cocoș l-au DESFIINȚAT pe fostul ministru Sandu în fața judecătorilor ICCJ

„Obiectivul nostru politic îl reprezintă alegerile anticipate și locale în două tururi. Acest guvern a picat pentru că și-a asumat răspunderea pentru două tururi. Mergem pe varianta doi, alegeri anticipate. E nedrept să spuneți că amendamentele nu au fost aprobate, chiar am aprobat amendamente, am lucrat îndeaproape cu dl Năsui”, i-a răspuns Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.