Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu face declarația serii, întrebat de o demisie: 'Nu sunt iresponsabil să las România fără Guvern în prag de iarnă'

inquamFOTO/Octav Ganea
citu Guvern

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri seară că demisia sa din funcţie ar însemna că este "iresponsabil", că este de acord să arunce "ţara în aer" în prag de iarnă.

"Asta ar însemna să fiu şi eu iresponsabil. Lumea trebuie să ştie că atunci când pleacă premierul, pleacă Guvernul. O demisie a premierului înseamnă că eu sunt de acord să arunc ţara în aer, să fiu eu cel iresponsabil. Nu voi fi niciodată iresponsabil. PNL este la guvernare, premierul este al PNL, suntem aici să discutăm, să găsim soluţii. Noi nu vom face ce a făcut PSD, nu vom arunca ţara în aer, nu ne vom da jos propriul guvern. Niciodată PNL nu va susţine o moţiune împotriva propriului guvern, iar eu voi face aici exact ce am început. Am promis stabilizarea economiei anul trecut, am stabilizat economia, anul acesta avem creştere economică. Da, nu se vede încă în buzunarele românilor (...), ea se va vedea. Va trebui să continuăm să investim, altă soluţie nu avem. (...) Nu sunt iresponsabil să las România fără Guvern în prag de iarnă", a afirmat Cîţu la Digi24, întrebat de ce nu îşi dă demisia din funcţie, aşa cum au cerut cei de la USR PLUS, pentru a continua guvernarea în coaliţie.

 

Citește și: VIDEO Asta e marea grijă a lui Florin Cîțu, dacă e demis: 'Cine va semna PNRR din partea României? Chiar așa iresponsabili suntem, ne facem de râs a doua oară?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.