Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Asta e marea grijă a lui Florin Cîțu, dacă e demis: 'Cine va semna PNRR din partea României? Chiar așa iresponsabili suntem, ne facem de râs a doua oară?'

florin citu parlament

Florin Cîțu le cere celor de la USR-PLUS să retragă moțiunea de cenzură și să revină la masa negocierilor cu PNL, nu cu AUR și PSD. Premierul spune că cea mai mare grijă a lui este răspunsul la întrebarea cine va semna PNRR din partea României, dacă el va fi demis prin moțiune de cenzură.

”Ce facem cu PNRR pe care îl vom semna la sfârșitul acestei luni? Cine va semna PNRR din partea României? Chiar așa iresponsabili suntem, ne facem de râs a doua oară, după episodul PSD cu premierul Japoniei?!. Când vine Ursula, cu cine va semna PNRR-ul? Vine iarna, avem o problemă cu facturile, suntem în pandemie, vine PNRR, este planul PSD.

Citește și: VIDEO | Florin Cîțu explică de ce nu-și dă demisia: 'Vom avea nevoie de ordonanțe de urgență'

După ce dai jos guvernul cu PSD și AUR, să te pui la masă cu PNL este foarte greu. Cum să guverneze PNL alături de cei care au dat jos guvernul cu cei mai mari dușmani, cu PSD și cu AUR? Majoritatea care vrea să arunce țara în aer, USR - AUR - PSD, negociază. Putem să mergem mai departe, dacă retrag moțiunea de cenzură.”, a spus Florin Cîțu la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.