Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu iese la atac: 'Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său'

inquamFOTO
florin Citu

Fostul premier Florin Cîţu afirmă, marţi, într-o postare, că Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său şi că efectele măsurilor socialiste impuse de PSD se văd peste tot în economie.

”Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său. Efectele măsurilor socialiste impuse de PSD se văd peste tot în economie. Nu este un secret că indicatorii care măsoară sănătatea economiei arată cel mai rău din ultimii 20 de ani”, spune Cîţu pe Facebook.

El arată că ”faţă de Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu nu s-a mulţumit doar să crească taxe şi să împartă pomeni electorale, a venit şi cu plafonări de preţuri”.

”Până acum intervenţiile cu bocancii în economie ale PSD au distrus piaţa energie, Exxon, CEZ si ENEL a plecat deja România, şi piaţa lemnelor de foc. Urmează ca PSD, prin MF-PSD, să distrugă şi piaţa RCA prin plafonarea preţurilor la preţul din martie anul trecut. Care credeţi că o să fie prima companie de asigurări care pleacă din România după ce MF-PSD adoptă această plafonare?”, mai scrie Cîţu în postare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.