Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu îi pune la RESPECT pe colegii din PNL, nemulțumiți că pierd funcția de prefect: 'Trebuie să câștigăm alegerile din 2024 și o să avem prefecți'

citu boc

Președintele PNL Florin Cîțu le cere colegilor din partid să fie îngăduitori în privința numirilor de prefecți. Cîțu a comentat în acest fel nemulțumirea unor lideri PNL și PSD, care nu ar vrea ca la ei în județ prefectul să fie de la tabăra adversă (mai multe aici: Zbatere mare în PNL: Baronii galbeni nu vor prefecți PSD care să-și bage nasul în afacerile lor).

„Negocierm. Nu mai avem presiune, avem timp și Guvern. Trebuie să câștigăm alegerile din 2024 și o să avem prefecți peste tot”, a spus Florin Cîțu, liderul PNL.

Cel mai vocal contestatar al împărțirii conducerii județelor între partide (CJ PNL, Prefectură PSD și viceversa) este Emil Boc, potrivit unor surse politice, citate în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO. Acesta insistă ca președinților de consilii județene liberali să nu li se pună în „coaste” prefect PSD. Alte voci din partid cer ca la împărțirea funcțiilor de prefecți să se țină cont de potențialul electoral al fiecărei filiale în perspectiva alegerilor din 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.