Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu l-a sunat pe Benjamin Netanyahu: Ce au discutat premierii din România şi Israel

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a avut o convorbire miercuri cu omologul israelian Benjamin Netanyahu despre stadiul campaniilor de vaccinare din România şi Israel. Şeful Guvernului a adus un omagiul pentru victimele Holocaustului şi a transmis că ţara noastră cinsteşte memoria celor asupriţi şi respinge puternic orice formă de discriminare, anunță news.ro.

„Astăzi am avut prima convorbire telefonică cu omologul meu israelian, Benjamin Netanyahu. Dincolo de evocarea relaţiilor bilaterale excelente dintre România şi Israel, am discutat despre stadiul campaniilor de vaccinare din ţările noastre. Convorbirea cu prim-ministrul Netanyahu a avut loc, deloc întâmplator, de Ziua Internaţională a Victimelor Holocaustului. Pe lângă omagiul adus victimelor Holocaustului, i-am transmis omologului meu că România cinsteşte memoria celor asupriţi şi respinge puternic orice formă de discriminare.

Citește și: Primarul Ciprian Ciucu s-a dat de gol, în direct, după ce a anunțat că vrea majorarea taxei de parcare: ‘Sunt multe lucruri pe care nu le-am spus în campanie’

În conversaţia de astăzi, împreună cu prim-ministrul Netanyahu, am reconfirmat o veche realitate, aceea că România şi Israel împărtăşesc multe valori comune. Sunt convins că relaţia dintre ţările noastre va evolua în continuare într-un ritm bun”, a scris Florin Cîţu miercuri pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.