Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, solicitare URGENTĂ către deputați: 'NU respingeți OUG care amână dublarea alocațiilor pentru copii'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Premierul desemnat, Florin Cîțu, le cere deputaților să nu respingă OUG 1 și ordonanța care prorogă dublarea alocațiilor pentru copii de la 1 august 2020, întrucât România are nevoie de stabilitate financiară.

„Apel către parlamentari! NU respingeți OUG 1 și ordonanța care prorogă dublarea alocațiilor pentru copii de la 1 august 2020. În acest moment este nevoie de stabilitate financiară. Vă garantez că avem bufferul necesar pentru a face oricărei provocări în această moment”, este mesajul transmis de premierul desemant, Florin Cîțu.

Deputaţii ar putea decide marţi dacă alocaţiile pentru copii se vor dubla de la 1 august. Ordonanța de urgență care amână cu 6 luni intrarea în vigoare a legii care dublează alocaţiile copiilor se află la Camera Deputaţilor. Ludovic Orban anunţa că dacă OUG va fi respinsă o va ataca la CCR.

Citește și: Raed Arafat: Coronavirusul va fi foarte greu să fie oprit total sau permanent

Camera Deputaţilor are pe ordinea de zi a plenului de luni ordonanţa de urgentă pentru prorogarea termenului de intrare în vigoare a legii dublării alocaţiilor copiilor până la 1 august, odată cu rectificarea bugetară.

Citește și: Coronavirusul loveşte şi în tenis: Turneul de la Indian Wells (SUA) a fost anulat. Halep îşi anunţase retragerea

Cât privește OUG 1/2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, aceasta a fost respinsă în plenul Senatul, deputaţii fiind cei care vor lua decizia  finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.