Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu, mesaj de final către PSD: 'Domnule Ciolacu, oamenii deja ştiu, s-au hotărât şi vă spun să plecaţi acasă'

Guvernul Romaniei
Florin Citu

Premierul Florin Cîțu a răspuns acuzasțiilor opoziției, la moțiunea de cenzură de marți din Parlament, lansând un atac la PSD și parlamentari ai AUR.

"Domnilor de la PSD, ce-mi place mie când vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăşi scumpe şi ceasuri care costă cât un apartament şi staţi şi vă îngrijorează sărăcia din România. Domnule Ciolacu, oamenii deja ştiu, s-au hotărât şi vă spun să plecaţi acasă", a spus Florin Cîțu.

El a replicat şi criticilor venite de la parlamentarii AUR.

"Mi-a plăcut şi remarca deputatului de la AUR care se îngrijorează de COS (Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte - n.r.), de ce se întâmplă la COS. Domnule deputat, la COS a fost o privatizare făcută de stăpânii dumneavoastră actuali de la PSD pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia. Acolo să vă uitaţi! Stăpânii dumneavoastră de la PSD au privatizat acel combinat pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia", a afirmat premierul.

De asemenea, Cîţu a reiterat că pădurile pe care le deţine familia sa provin de la bunici.

"Domnule deputat de la AUR, bunicii mei au murit pe front, iar statul şi comuniştii pe care dumneavoastră îi apăraţi le-au confiscat proprietăţile. Acele păduri sunt ale noastre şi mai avem de luat şi vom lua. Comunişti ca dumneavoastră care urăsc proprietatea privată nu au ce căuta în România. Dumneavoastră şi prietenii dumneavoastră din Rusia, stăpânii dumneavoastră din Rusia nu aveţi ce căuta aici", a mai spus premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.