Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache crede că PNL pune carul înaintea boilor: 'Nu cred că vor reuși să strângă 233 de colegi în sală. Se grăbesc în a se felicita'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat că nu crede că liberalii vor reuși să adune 233 de parlamentari în sală, iar dacă există social-democrați care probabil s-ar gândi să dea votul de învestitură a Guvernului, se vor răzgândi săptămâna viitoare, în urma „prestației PNL”, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Pensiile și salariile sunt vizate- Măsurile propuse de noul Guvern

„Ca să treacă de primul vot, acel vot trebuie să existe. Ca să fie acel guvern, ar trebui să aibă 233 de colegi în sală. Sincer, nu cred că vor reuși să strângă 233 de colegi în sală”, a afirmat Florin Iordache, joi, la Parlament.

Întrebat dacă există șanse ca membri din PSD să voteze pentru învestirea Guvernului Orban, Florin Iordache a răspuns: „Chiar dacă ar fi colegi care și-ar dori să finalizeze mai repede și să învestească acest guvern, prin lista acestui Cabinet, prin această guvernare, prin prestația pe care o vor avea săptămâna viitoare, cred că nici cei care și-ar fi dorit să voteze acest guvern, nu o vor mai face.”

Social-democratul consideră că liberalii se „grăbesc” în a se bucura de succesul învestirii.

„Am văzut că foarte mult dintre cei care sunt propuși, deja se felicitau. S-au grăbit puțin, că înainte de a se felicita, trebuie să treacă de testul din Parlament, și să vedem apoi, dacă trec testul de învestitură.”, a conchis Iordache.

Citește și: E oficial- Vom avea parte de mai multe zile libere

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului vor stabili, luni, calendarul pentru învestirea noului Executiv.

Cabinetul Orban are 16 ministere, un vicepremier și un premier în persoana președintelui PNL. Urmează ca miniștrii să fie audiați în comisiile de specialitate ale Parlamentului și ulterior să aibă loc votul de învestitură pentru noul Guvern în Legislativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.