Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Mergea, după ce a aflat că România va juca împotriva Marocului, în Cupa Davis: Pornim favoriţi. Ouahab este un jucător periculos

www.agerpres.ro
Florin Mergea

Florin Mergea a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că România este favorită în întâlnirea de Cupa Davis cu Maroc, însă el şi colegii săi trebuie să fie atenţi în privinţa lui Lamine Ouahab, “un jucător foarte bun şi periculos”. “Pornim favoriţi, eu îl ştiu doar pe Lamine Ouahab şi ştiu că este un jucător foarte bun şi periculos şi cred că ar trebui să fim atenţi cu el. Avem o echipă puternică, îl avem pe Adi (Ungur) din nou în echipă şi asta nu poate decât să ne bucure, Marius (Copil) este în formă şi să sperăm că după prima zi vom avea două puncte. Este o întâlnire mai grea decât cea cu Luxemburgul şi un pas înainte pe care sper să îl facem cât mai repede”, a spus Mergea.

Adrian Ungur s-a declarat bucuros de revenirea în echipa de Cupa Davis. “Tot timpul am venit cu mare plăcere la Cupa Davis. Mi-au lipsit puţin. Mă bucur foarte mult că am revenit în echipă”, a afirmat el.

Marius Copil speră să îi poate ajuta pe jucătorii cu clasări mai slabe să urce în ierarhia ATP. “E normal ca la fete să fie mai multă lume, avem numărul unu mondial. Celelalte jucătoare care sunt şi ele în prima sută, se trag una pe alta în sus şi le ajută şi pe cele din spate să urce în clasament. La noi sper ca eu să pot să-I ajut pe ceilalţi să vină din spate. Să-I tragem pe juniori să urce în clasament cât mai mult. Sper să mă şi depăşească”.

Dragoş Dima este încrezător înaintea confruntării cu Maroc. “Este clar că meciul este un pic mai dificil decât cel cu Luxemburg. Echipa Marocului a jucat un meci foarte bun, eliminând Georgia deşi nu cred că erau ei favoriţi pe hârtie. Dar sunt încrezător că am alcătuit o echipă foarte puternică. Ne pare rău că Horia nu este aici cu noi, dar acest nou format cu cinci jucători în echipă ne dă oportunitatea să alegem cu ce jucători vrem şi cred că avem o echipă puternică, primii trei jucători români la simplu, îl avem pe Florin şi juniorul Edris, aşa că avem ce jucători să alegem şi să facem un meci foarte bun în acest weekend”, a precizat el.

Edris Fetişleam a spus că este încăntat că a fost convocat în echipa de Cupa Davis. “Pentru mine este o experienţă foarte bună să fiu aici. Mă simt extraordinar să fac parte din echipă cu nişte jucători foarte buni şi sper să acumulez cât mai multe lucruri bune de la ei şi să fie o experienţă grozavă”.

Întâlnirea România – Maroc se va desfăşura la sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Două meciuri de simplu vor avea loc sâmbătă, după sistemul cel mai bun din trei seturi, iar duminică vor fi trei partide, una de dublu şi două de simplu, după acelaşi sistem, cel mai bun din trei seturi.

Din echipa Marocului vor face parte Lamine Ouahab, locul 572 ATP, Amine Ahouda, locul 699 ATP, Soufiane El Mesbahi, locul 1.529 ATP, Yasine Idmbarek şi Yassir Kilani, ultimii doi jucători fără clasament ATP, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.