Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Piersic Jr. și tatăl lui nu își mai vorbesc de mai bine de două decenii: 'Asta se întâmpla în 2004'. Care a fost motivul rupturii relației?

florin piersic

Fiul lui Florin Piersic a recunoscut că are mai bine de două decenii de când nu mai vorbește cu tatăl său. Relația dintre cei doi s-a răcit treptat și se pare că niciunul dintre ei nu a făcut vreun pas spre rezolvarea tensiunilor. Potrivit fiului marelui actor, ruptura dintre ei a avut loc în anul 2004, atunci când Florin Piersic a avut o reacție neașteptată la premiera unui film la care a lucrat enorm de mult. Atunci Florin Piersic Jr., a asimțit că tatăl său nu îi ia munca în serios și a decis să stea departe de părintele său.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.

El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…)

Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a declaratFlorin Piersic Jr., în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.