Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Răducioiu a 'semănat vânt și a cules furtună': Impresarul lui Radu Drăgușin a dat de pământ cu fostul atacant al Generației de Aur

Raducioiu Manea

Radu Drăgușin este în prezent cel mai valoros jucător român și a fost votat fotbalistul român al anlui 2023 de oamenii de fotbal din România,  însă Florin Răducioiu nu pare impresionat de abilitățile sale și îl consideră pe fundașul celor de la Genoa un jucător rudimentar.

Cu toate performanțele excelente pe care le-a obținut și laudele primite, Radu Drăgușin nu a reușit să câștige aprecierea lui Florin Răducioiu. Fostul atacant al "Generației de Aur" a exprimat critici dure la adresa jucătorului de la Genoa.

”Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia? Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr!

Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic. Fotbalul înseamnă spectacol, goluri, driblinguri. Drăgușin nu a oferit absolut nimic”, a declarat Răducioiu, pentru gsp.ro.

Florin Manea i-a răspuns lui Răducioiu

În replică, Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin a tunat și a fulgerat pe rețelele de socializare la adresa lui Florin Răducioiu și l-a ironizat pe fostul atacant al Generației de Aur.

”Îmi e rușine de rușinea lui Raducioiu… nu știu cum aș putea să comentez derapajul lui la adresa lui Radu Dragușin… este incalificabil.. rușine celor care au votat??? Rușine să îți fie ție pentru că poți vorbi ața de un fotbalist pe care l-ai antrenat o lună de zile și care a dat dovadă ca e român adevărat și după 8 ani de Italia vorbește perfect limba noastră.. uită Florin Răducioiu că după 3 luni de Italia uitase limba Română…?? Uită Florin Răducioiu că îl amenința pe Radu să semneze cu o anume impresară cu care el era asociat? Uită Răducioiu că un coleg de al său a luat fotbalistul anului de multe ori și în perioada aia juca marele Gheorghe Hagi… uită că Fabio Canavaro a fos Balon de Aur și jucau Ronaldo și Zinedine Zidane??

Am văzut atacuri la adressa mea și a lui Radu Drăgușin ,de care sincer ar trebui să fim mândri .. îmi pare rău să vorbesc de italianul Răducioiu, care a fost fotbalist bun dar nu la nivelul lui( Cămătaru, Dudu Georgescu, Dumitrache, Sandu Neagu, Marcel Răducanu, Oblemenco, Adi Mutu, Ionel Augustin și pot sta până dimineață fără să pun Hagi, Balaci, Dobrin, Dumitru, Iordănescu și încă mulți) dar se pare că așa cum a uitat limba romănă, a uitat și bunul simț, respectul și eleganța. Ruține să fie celor 55 de mii de oameni, care i-au strigat numele lui Radu pe National Arena, Raduciou le știe mai bjne. Rușine Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Ovidiu Burcă, Giorgio Chielini si alții care l-au văzut cel mai bun. Ne este rușine tuturor, Florin Răducioiu, dar mie îmi e rușine cel mai tare de … ”come se dice la voi??” de tine.

PS: O sa continui să fac ce știu, iar Radu o să mă facă mândru și pe mine și pe toți românii adevarați și patrioți, ”capisci Florine ???”, toți suntem necunoscători, iartă-ne”, a fost mesajul publicat de Florin Manea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.