Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman confirmă că Nicolae Ciucă și-a depus mandatul, iar PNL intră la negocieri oficiale cu PSD

PNL PSD

Florin Roman a anunțat că Nicolae Ciucă și-a depus mandatul de premier interimar și că PNL a decis să negocieze direct cu PSD, pentru a avea o coaliție stabilă.

”E o decizie clară, care a fost luată și asumată de PNL. Ne-a informat că nu a reușit să coaguleze o susținere pentru guvernul minoritar și am luat decizia de depunere a mandatului și cea de flexibilizare a mandatului. Putem avea discuții cu toate partidele democratice, mai puțin cu cei de la AUR.

Citește și: Tudose dă start negocierilor cu PNL pentru intrarea la guvernare: 'Dacă nu ai bani și te pun ministru doar să am de cine să râd, n-am făcut nimic'

O alianță PNL-USR-UDMR, am avea 224 de voturi, iar cu cele de la minorități am avea o majoritate la limită. Pe cealaltă variantă, PNL-PSD-UDMR, vom avea o variantă mai mult decât confortabilă, am putea discuta despre o revizuire a Constituției.

Vom face o majoritate în jurul PNL, cu premier de la PNL. Cel care merge în Parlament trebuie să adune o majoritate. În câteva zile se poate constitui o majoritate, 3-5 zile, nu trebuie să așteptăm 10 zile.”, a spus Florin Roman la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.