Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman: Dănciloza afectează grav România!

promptmedia.ro
Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman susține că ministrul Transporturilor încurcă merele cu perele, ceea ce îi demonstrează că “dănciloza” este o boala ereditară, transmisibilă și membrilor cabinetului Viorica Dăncilă.

''După ce Viorica Dancila a mutat Cimpia Libertății de la Blaj la Alba Iulia, dovedind încă o data ca este o campioana a gafelor, un ministru din guvernul PSDragnea încurca merele cu perele. Este cazul ministrului Transporturilor, domnul Cuc. I-am adresat acestuia o interpelare in calitate de deputat de Alba, in care solicitam lămuriri vizavi de construcția nodului de autostrada din dreptul orașului Cugir. Răspunsul ministrului, sosit cu întârziere, îmi demonstrează ca “dănciloza” este o boala ereditară, transmisibilă și membrilor cabinetului Viorica Dancila.

Citește și: ALDE anunță absorbția unei întregi filiale a Partidului Ecologist Român: `Filiala PER Sector 3 s-a alăturat ALDE`

Domnul Alexandru Cuc face o confuzie gravă între un nod de autostrada pe culoarul IV și doua drumuri naționale din zona Munților Apuseni! Fie domnia sa nu știe ce a semnat, fie este un incompetent cu acte in regula! După toate aceste gafe impardonabile, PSDragnea a inventat și brevetat o noua unitate de măsura a prostiei guvernamentale...”dăncilul”! O demisie ar fi un gest normal, dar ce mai poate fi normal in guvernarea PSDragnea? Cânta Cuc(ul) bată-l vina!'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.