Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman îl compară pe Ludovic Orban cu împăratul Nero

Facebook
Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman, susținător al lui Florin Cîțu pentru șefia partidului, îl acuză pe Ludovic Orban că întrece PSD-ul în acuzațiile la adresa guvernului liberal și se comportă ca împăratul roman Nero despre care se spune că ar fi dat foc Romei.

„Acest razboi de gherila nu reprezinta o surpriza. Orban a copiat modelul lui Nero. Practic, prin declaratiile repetate pe care le face in spatiul public da foc din interior PNL-ului”, a zis Roman, marți, la TVR 1. „Ce face Orban nu reuseste PSD-ul, pentru ca este cel mai mare adversar al guvernului PNL”, a adăugat liberalul.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a susţinut că dezvăluirile recente despre trecutul premierului Florin Cîţu afectează formaţiunea care înregistrează o „pierdere masivă de încredere”. El a comentat şi apariţia publică a premierului alături de preşedintele Klaus Iohannis la Ziua Marinei, susţinând că aceasta nu este, în opinia sa, „un semnal public de susţinere” din partea şefului statului pentru premier.

Orban a mai spus că nu l-ar mai fi susţinut pe Florin Cîţu pentru funcţiile care au dus la ascensiunea politică a acestuia în situaţia în care ar fi avut datele despre trecutul său care au apărut recent în spaţiul public.

Citește și: Ludovic Orban, către 'arogantul' Florin Cîțu: 'Ai dat banii înapoi? / 'Dacă porți cătușe îți aduci aminte toată viața' .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.