Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman jubilează după ce Parlamentul a votat proiectul: 'Specialii' condamnați pentru corupție pierd privilegiul

www.facebook.com
florin roman

Florin Roman, liderul deputaților PNL, reacționează după ce Parlamentul a adoptat legea care interzice acordarea pensiilor speciale pentru cei care au o condamnare definitivă pentru fapte de corupție. În prezent, această prevedere exista doar în cazul magistratilor și a parlamentarilor, iar acum este literă de lege pentru toate categoriile de pensionari speciali. „Avem măcar garanția că niciun beneficiar de pensie specială care este condamnat pentru corupție nu ne va mai râde în față”, a punctat Roman.

Citește și: Ministrul Finanțelor: România va avea un deficit bugetar de 6,7% din PIB, în 2020;contracţia economică va fi de 2,2% din PIB

„Parlamentul României a adoptat o lege pe care am inițiat-o împreună cu deputatul Romeo Nicoara și care interzice acordărea pensiilor speciale pentru cei care au o condamnare definitivă pentru fapte de corupție. Această prevedere exista doar în cazul magistratilor și a parlamentarilor, iar acum este literă de lege pentru toate categoriile de pensionari speciali. Este un pas important făcut înainte! Până CCR se va pronunța pe legea de impozitare adoptată de parlament, avem măcar garanția că niciun beneficiar de pensie specială care este condamnat pentru corupție nu ne va mai râde în față, iar după ispășirea pedepsei să se înfrupte din gustul delicios al unei pensii speciale. A fost nevoie de o lupta colosală dusă în parlament pentru ca acest proiect să devină lege, pentru ca PSD să fie obligat să rupă frăția cu pensiile speciale pe care le-a înființat prin tot soiul de legi speciale”, se arată într-un comunicat de presă al liderului deputaților PNL, Florin Roman.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.