Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman l-a provocat pe Marcel Ciolacu să taie aripile Tel Drum: Să se rupă de Dragnea, dacă poate

Facebook
pnl

PNL îi solicită preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, "să se rupă" de Liviu Dragnea și să voteze o lege privind interzicerea participării la licitaţii din bani publici a societăţilor cu acţionariat ascuns, a afirmat miercuri liderul deputaţilor liberali, Florin Roman.

"Vom continua lupta cu PSD, pentru că noi n-o considerăm închisă în cazul Belina. Am reuşit, prin Guvernul României, să readucem în domeniul public al statului Insula Belina şi Braţul Pavel. Mai avem o chestiune de rezolvat, în sensul adoptării de Parlament a legii privind interzicerea participării la licitaţii din bani publici a societăţilor cu acţionariat ascuns. Este deja celebrul caz în care Tel Drum îl avea acţionar ascuns pe Liviu Dragnea, semna contracte de finanţare cu Consiliul Judeţean condus de Liviu Dragnea. Acest lucru nu mai este posibil, iar societăţile cu acţionariat ascuns pot participa la orice tip de licitaţii dacă declară identitatea acţionarilor pe care i-au pitit în spatele acestei prevederi", a declarat Roman într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Potrivit acestuia, "PSD, deşi a dat asigurări că într-o săptămână va fi respins la Comisia juridică acel proiect de lege privind amnistierea evazioniştilor", este a doua săptămână când "proiectul zace" la comisie.

"PNL solicită preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, să se rupă de Dragnea, dacă poate, să dea dovadă că nu e diferenţă între ceea ce spune de la televizor şi de la tribuna Camerei Deputaţilor. Au spus clar şi răspicat că vor da vot de respingere la Comisia juridică, după ce i-au dat vot de adoptare şi PSD-ul lui Ciolacu este acelaşi ca pe vremea lui Dragnea. Pur şi simplu continuă să dea drepturi infractorilor prin tot felul de legi. Vom continua această luptă cu tot ceea ce înseamnă proiecte nocive pe justiţie, pentru că Dragnea e la puşcărie, în schimb, deputaţii făcuţi din pixul lui Dragnea au rămas în Parlament şi lucrează în continuare la chestiuni de natură juridică, legi care dau mai multe drepturi infractorilor", a adăugat Roman.

Vezi si: Adevărata 'BOMBĂ' din decizia CCR: Toate ordonanţele de urgenţă adoptate pe repede înainte sunt în pericol .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.