Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman susţine că cele mai mari achiziţii pe perioada pandemiei le-a făcut PSD

promptmedia.ro
Florin Roman

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, susţine că cele mai mari achiziţii pe perioada pandemiei le-a făcut PSD, prin cei 28 de preşedinţi de Consilii judeţene şi 1.700 de primari pe care îi are, potrivit Agerpres.

"Dragi colegi de la PSD, ceea ce nu vă place dumneavoastră este că întotdeauna, atunci când au fost la putere guvernări de dreapta, procurorii şi-au făcut datoria, procurorii s-au uitat în spate şi nu au lăsat aceste hoţii să rămână îngropate. Haideţi să vă spun ce aţi făcut pentru colegii voştri. Cele mai mari achiziţii pe perioada pandemiei le-a făcut PSD, prin cei 28 de preşedinţi de Consilii judeţene şi 1.700 de primari pe care i-aţi avut şi o să discutăm cu siguranţă lucrurile astea la comisia de anchetă. O să le discutăm aşa cum trebuie", a declarat Roman, luni, la "Ora prim ministrului" din plenul Camerei Deputaţilor.

Citește și: Rareș Bogdan a izbucnit: Gata cu capul plecat, România trebuie să stea în primul rând în Europa

Potrivit acestuia, cei care "au pus mâna în borcanul cu miere" în perioada pandemiei COVID-19 trebuie să răspundă, indiferent de culoarea politică pe care o au.

"Am spus că cei care au pus mâna în borcanul de miere în perioada pandemiei, indiferent de unde sunt, trebuie să răspundă şi eu sunt convins că vor răspunde, dacă nu în faţa legii măcar în faţa lui Dumnezeu, că nu poţi să îţi baţi joc de necazul oamenilor. Nu vă vedeţi colegii, cum e cazul de la Iaşi, unde s-au dat 13 milioane de euro pe un aşa-zis spital? Voi ştiţi să faceţi hârtii dar uitaţi să le construiţi, iar banii dispar. Aşa cum s-a întâmplat şi cu autostrăzile", a adăugat liberalul.

El a mai susţinut că Guvernul Orban a făcut toate eforturile pentru ca românii "să fie apăraţi" în momentele dificile din perioada pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.