Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Salam a făcut INFARCT

www.romaniatv.net
Florin Salam

După moartea Denisei Raducu, supranumită Denisa Manelista, o altă dramă lovește lumea manelelor. Cântăreţul de manele Florin Salam a suferit un infarct, potrivit cancan.ro. Informaţia apare după ce, zilele trecute, impresarul artistului a anunţat că manelistul se retrage temporar din activitate din cauza problemelor medicale.

Salam ar fi suferit infarctul în urmă cu câteva zile, iar medicii i-au interzis să mai cânte, pentru a nu se epuiza mai rău, riscând să îşi piardă chiar viaţa.

Citește și: Decizie fără precedent! Ce cunoscut lanț de hipermarketuri se transformă în mall

Urmarea a fost că manelistul şi-a anulat mai multe concerte.În urmă cu câteva zile, imprsarul lui Florin Salam anunţa că artistul este nevoit să renunțe la muzică, din cauza unor probleme grave cu corzile vocale, solistul urmând să fie supus unor investigații suplimentare, scrie observator.tv.

"Nu ştiu dacă fanii îşi doresc să audă ce le spun eu, dar pentru o perioadă nedeterminată Florin Salam nu va mai cânta deloc.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu pune punctul pe i! În ce bază vor fi calculate noile pensii speciale

Trebuie obligat să facă o pauză. Vocal pentru că şi-a forţat vocea foarte mult, are şi 3-4 cântări într-o singură noapte. Iar psihic este datorită presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treabă cu această lume şi nu ştiu decât să ceară bani şi nu-i intersează de nimic decât venitul lor. Îi pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie, îi roagă pe toţi să îl înţeleagă şi face tot posibilul să se refacă repede şi să fie din nou prezent la evenimente", a declarat Puiu Iordache.

Citește și: După rachetele Patriot, americanii mai au o AFACERE pentru țara noastră! Cu ce propunere vin ACUM .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.