Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Spătaru, după o vizită la Uzina Mecanică Sadu: Industria de apărare din România a fost concepută după principiul roţilor dinţate

Puterea.ro
Uzina mecanică Sadu

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a vizitat, vineri, Uzina Mecanică Sadu, judeţul Gorj, apreciind că aceasta trebuie să-şi continue activitatea, chir dacă este nevoie de retehnologizare şi de investiţii în linii moderne de producţie, anunță news.ro.

”Industria de apărare din România a fost concepută după principiul roţilor dinţate, iar eliminarea unei roţi ar duce la blocarea întregului angrenaj. Sadu este una dintre uzinele mecanice cu tradiţie din ţara noastră care produce muniţie şi care trebuie să-şi păstreze activitatea, angajaţii şi producţia la capacitate maximă. Este nevoie de retehnologizare, de investiţii în linii moderne de producţie adaptate noilor cerinţe ale beneficiarilor”, a scris, vineri, pe Facebook, ministrul Economiei.

Florin Spătaru a vizitat în ultima perioadă Uzina Mecanică Cugir, Fabrica de Arme Cugir şi cariera de la Cuprumin, iar viner a ajuns la Uzina Mecanică Sadu, din judeţul Gorj.

”Am vorbit cu oamenii care muncesc în această fabrică atât despre activitatea de zi cu zi, condiţii de muncă cât şi despre nivelul de salarizare. Sadu are capacitatea de a onora comenzi valoroase de muniţie şi este una dintre fabricile esenţiale din industria de apărare a României”, a mai transmis ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.