Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Susanu va fi noul director general al TAROM (surse)

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Susanu

TAROM va avea un nou director general. Potrivit unor surse guvernamentale Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a TAROM s-a reunit miercuri seară și a numit un nou Consiliul de Administrația la compania aeriană națională. În cursul zilei de joi noul CA va desemna un nou director general. Noul director general al TAROM ar urma să fie Florin Susanu (foto).

Mandatul fostului Consiliu de Administrație a expirat și împreună cu el și mandatul de director general al lui Wolff Werner-Wilhelm. Deși în anul 2018 situația la TAROM s-a îmbunătățit considerabil (DETALII AICI) părțile nu au ajuns la un acord pentru continuarea în aceeași formulă managerială.

Vezi și: Patriarhia Română, prin vocea lui Vasile Bănescu, purtător de cuvânt, îl pune la punct pe Klaus Iohannis: A ofensa 4 milioane de români n-are nimic aristocratic

Florin Susanu, cel care urmează a fi numit în funcție a mai fost director general al TAROM, dar cu titlul de interimar în 2017 după demisia fostului director de atunci, Eugen Davidoiu.

Mișcările de la TAROM vin în contextul în care premierul Viorica Dancilă a trimis Corpul de control la compania aeriană, iar în Camera Deputaților s-a votat formarea unei comisii de anchetă care să verifice activitatea Tarom.

Citește și: Propunere șocantă! O susținătoare USR-PLUS vrea ca avortul să fie obligatoriu!

TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Compania deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.