Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florinel Coman, după Craiova-FCSB: 'Cred că am fost echipa mai bună şi meritam victoria'

Florinel Coman a vorbit despre dialogul cu Istvan Kovacs, din timpul partidei Craiova – FCSB. Mijlocaşul nu a vrut să dea prea multe detalii, dar a declarat că la contactul care a dat naştere reacţiei centralului, nu a fost simulare.

”Nu am avut intenţia să cad, nu am văzut reluarea, dar a fost un contact acolo. Nu am vrut să cad, am căzut din cauza contactului. Nu vreau să comentez reacţia arbitru”. Pe filmare, Kovacs pare că îi spune mijlocaşului ”dispari!”.

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

Coman a vorbit şi despre evoluţia echipei. Spune că pauza pentru meciurile echipelor naţionale se vede şi speră să urmeze o nouă victorie în etapa următoare, cu CFR Cluj. ”A fost un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. O atmosferă incendiară la Craiova, cu fani incredibili. Am făcut un meci ok din punct de vedere tactic, dar şi fizic am fost bine. Am mers peste ei, e bine că a venit golul pe final. Cred că am fost echipa mai bună şi meritam victoria.

Cred că ne-a prins bine pauza, ne-am antrenat foarte bine, cred că relaţiile de joc s-au pus la punct. Aveam moral după meciul cu Viitorul Constanţa, aşteptăm meciul cu CFR acum. Sperăm să îl câştigăm şi pe acela. Ne-am gândit, vorbeam în vestiar înainte de meci, şi ne-am hotărât să câştigăm partidele cu echipele importante, pentru că în meciurile cu echipele mici nu am jucat prea bine. Am pierdut puncte”, a declarat Florinel Coman la Digi Sport.

FCSB a învins Craiova în etapa a 9-a a Ligii, cu 1-0. Succesul o duce pe FCSB pe locul 11, cu 10 puncte, iar Craiova rămâne, cu 16 puncte, pe poziţia a 4-a, la 4 puncte de liderul CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.