Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Floyd Mayweather îl va înfrunta pe Logan Paul într-un meci demonstrativ, pe 6 iunie, la Miami

standard.co.uk
mayweather

Floyd Mayweather, starul retras al boxului american, îl va înfrunta pe youtuber-ul Logan Paul într-un meci demonstrativ care se va desfăşura la Miami (Florida), pe 6 iunie, au anunţat cei doi combatanţi pe reţelele de socializare, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Logan Paul şi cu mine ne vom bate la Hard Rock Stadium, Maywheather Promotions, Fanmio şi Showtime se vor asocia pentru a vă oferi un eveniment epic", a scris Maywheather pe contul său de Instagram.

"Este în sfârşit oficial. Mă voi lupta cu Floyd Mayweather, duminică 6 iunie", a anunţat în acelaşi moment Logan Paul pe Twitter.

Citește și: BREAKING SURSE Începe PELERINAJUL în JUSTIȚIE pentru fostul ministru Bodog

Acest eveniment trebuia să aibă loc iniţial pe 20 februarie, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Scăderea numărului de cazuri pozitive în Statele Unite, ca rezultat al campaniei de vaccinare eficiente, urmează să permită prezenţa spectatorilor pe stadionul echipei Miami Dolphins, care poate găzdui circa 65.000 de spectatori în configuraţia sa maximă.

Mayweather a disputat ultimul său meci de box profesionist în 2017, când l-a învins pe starul irlandez al artelor marţiale mixte Conor McGregor, obţinând a 50-a victorie din cariera sa. El l-a înfruntat apoi pe luptătorul japonez de kickboxing Tenshin Nasukawa în 2018, însă atunci a fost vorba de un meci demonstrativ.

Cu speranţa că va obţine o frumoasă sumă de bani, în condiţiile în care lupta cu Logan Paul va fi transmisă în sistemul pay-per-view, pugilistul american în vârstă de 44 ani, campion mondial la cinci categorii diferite de greutate, va urca aşadar în ring pe 6 iunie, când va înfrunta un adversar care a disputat un singur meci profesionist, pierdut prin decizie în faţa youtuber-ului KSI în noiembrie 2019.

Revenirea lui Floyd Mayweather are loc după cea a lui Mike Tyon, care a reuşit să se facă remarcat la cei 54 de ani ai săi în faţa lui Roy Jones Jr, în ciuda remizei înregistrate după opt runde în meciul demonstrativ dintre cei doi, care a generat venituri de 80 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.