Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focuri de armă într-o şcoală privată din Riad: Doi morţi

arabia saudita harta

Un bărbat a deschis focul miercuri într-o şcoală privată din Riad, omorând două persoane, a indicat o sursă din cadrul serviciilor de securitate. 'Un profesor a luat o armă şi s-a dus într-o sală din şcoală, unde i-a ucis pe directorul adjunct şi pe unul dintre angajaţi', a declarat pentru AFP această sursă sub acoperirea anonimatului.

Poliţia consideră acest caz ca un act criminal şi "nu ca un incident terorist", a indicat sursa, adăugând că suspectul de origine irakiană este căutat intens. 'Au fost auzite focuri de armă la Kingdom School din Riad', a anunţat anterior Ambasada SUA într-o postare pe Twitter. 'Şcoala este închisă, niciun copil nu era prezent în şcoală', a adăugat Ambasada, care le-a cerut cetăţenilor americani să 'evite acest sector'. Ambasada nu a precizat motivele atacatorului.

AFP a încercat să contacteze şcoala, dar fără succes. Aproape toate şcolile sunt închise în prezent în Arabia Saudită, conform Agerpres. Kingdom School este o instituţie care aparţine grupului Kingdom Holding, al prinţului miliardar Walid ben Talal, potrivit site-ului şcolii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.