Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focuri de armă la Aeroportul din Chișinău: Un angajat al Poliției de Frontieră și un civil ar fi fost împușcați

zdg.md
aeroport-chisinau

Focuri de armă la Aeroportul Internațional Chișinău: Un bărbat a tras cu pistolul, oamenii au fost evacuați

Mai multe împușcături s-au auzit vineri, 30 iunie, la Aeroportul Internațional Chișinău. Un bărbat a efectuat mai multe împușcături, iar oamenii au fost evacuați din clădire.

Informația a fost confirmată de ministerul Afacerilor de interne, transmite Știri.md.

„În urmă cu puțin timp la Aeroportul Internațional Chișinău, a avut loc un incident în care s-a folosit arma de foc de către un cetățean străin căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Forțele de intervenție se află la fața locului. În curând revenim cu amănunte”, a transmis MAI.

ZdG scrie că un bărbat care a aterizat la Aeroport a efectuat câteva împușcături în aer. Sursa citată scrie că focul a fost tras de un bărbat care aterizase în cu o cursă din Turcia. La fața locului sunt mai multe mașini de poliție și ambulanțe.

Persoana care a efectuat împușcăturile s-a baricadat ulterior într-o încăpere a Aeroportului. Anterior, aceasta ar fi efectuat câteva împușcături în aer, iar ulterior, ar fi tras și în direcția unor polițiști de frontieră.

„Fără comentarii. Aeroportul este un obiectiv ca și oricare altul, vă rog să vă adresați la organele competente, nu la Aeroport”, a declarat pentru ZdG Constantin Vozian, administratorul Aeroportului Internațional Chișinău.

El a mai adăugat că nu cunoaște detalii. „Nu cunosc. Eu în acest moment merg spre Aeroport să văd ce se întâmplă. Nu știu ce este. Cred că e cazul să vorbiți cu Poliția, cu organele de drept”, a mai spus Vozian.

Între timp, Pulsmedia.md scrie că un angajat al IGPF, dar și un civil, ar fi fost împușcați

Bloggerul Eugen Luchianiuc scrie că totul s-ar fi petrecut pe sensul de ieșire din țară. „Polițistul de frontieră care a fost împușcat de câteva ori a murit în urma rănilor primite...Arma era a polițistului de frontieră. Atacatorul i-a sustras-o când a sărit la el la bătaie. Totodată ai fost trase focuri de armă și în gardian din securitatea aeroportului. Starea lui nu o cunosc”, scrie Luchianiuc pe rețele sociale.

Bărbatul care a efectuat împușcăturile ar fi luat ostatici, susțin sursele Știri.md. La fața locului au intervenit echipele speciale.

Toate cursele care urmau să sosească sau să decoleze în această seară vor atesta rețineri, conform Aeroportului Internațional Chișinău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.