Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, nu a primit permisiunea de a părăsi închisoarea pentru a participa la înmormântarea lui Vivienne Westwood

Council of Europe
Julian Assange, fondatorul WikiLeaks

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, nu a primit permisiunea de a părăsi închisoarea pentru a participa la înmormântarea creatoarei de modă Vivienne Westwood, a declarat familia acesteia, potrivit DPA.

Westwood a fost o susţinătoare puternică şi o prietenă a lui Assange, aflat în detenţie în închisoarea Belmarsh din Londra, în timp ce continuă o lungă luptă pentru a evita extrădarea în Statele Unite, potrivit Agerpres.

Familia creatoarei de modă s-a declarat "profund dezamăgită de faptul că nu am fost în măsură să îndeplinim dorinţele lui Vivienne, dar nu suntem surprinşi de decizie, care este nedreaptă şi în concordanţă cu tratamentul inuman pe care (Assange) l-a primit din partea autorităţilor britanice până în acest moment'.

"Julian nu a fost condamnat pentru nicio infracţiune, însă este tratat ca şi cum ar fi un terorist, singurul lucru de care este vinovat fiind

că a publicat adevărul", a subliniat familia celebrei creatoare de modă, care a decedat pe 29 decembrie 2022, la vârsta de 81 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.