Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Națională: 'Nicușor Dan, scandalagiu-chiulangiu'

nicusor dan

Partidul Forța Națională îl numește pe Nicușor Dan ”puberul chiulangiu al clasei politice” pe motiv că, după ce a promis marea și sarea, dă dovadă de dispreț la adresa bucureștenilor fiind marele chiulangiu de la ședințele CGMB”. Forța Națională mai acuză USR că ”votează din principiu împotriva oricăror hotărâri în cadrul CGMB fără să explice de ce și fără să vină cu soluții alternative față de cele discutate în Consiliul General”.

Relația Turcia - Germania se ERODEAZĂ pe zi ce trece. Ce urmează să facă armata germană

Atacul la Nicușor Dan este nemaiîntâlnit: ”își dorește să fie revoluționarul etern, dar a reușit să fie doar chiulangiul revoltat care lipsește de la ore, dar vrea reformă școlară totală!”, spune Secretarul General al Forței Naționale, Mircea Găinușă. Acesta explică faptul că ”doborârea moravurilor clasei politice învechite reprezintă un deziderat corect cu condiția înlocuirii vechilor năravuri cu o acțiune corectă și eficientă. Rămânerea lui Nicușor Dan pe baricadă împotriva tuturor și a orice fără să vină cu propunerile proprii de gestionare a Bucureștiului și fără măcar să fie prezent la ședințele pentru care este plătit reprezintă cu siguranță o strategie electorală anti-sistem, dar e o dovadă de gândire găunoasă. Ce face de fapt Nicușor Dan după ce este votat? Continuă ”protestele”!”

Dragnea 'bate din picior'. Când va anunța Cioloș data alegerilor parlamentare

Forța Națională îl acuză de aceea pe Nicușor Dan că vrea ”să ceară votul românilor și la alegerile generale, specialitatea sa de bază fiind blocarea deciziilor, acțiunile în instanță și scandalul fără limite, fără să propună și un model alternativ” și că ”s-a folosit de alegerile locale ca să ajungă la cele generale, se va folosit de alegerile generale să își continue cariera de scandalagiu - chiulangiu!”

Potrivit naționaliștilor, ”Uniunea Salvați România este, mai degrabă, Uniunea Scufundați România, pentru că Nicușor Dan dă dovadă de iresponsabilitate infantilă în raportul său cu instituțiile statului și cu mecanismele de funcționare ale acestuia. Dar așa se întâmplă când lași copii întârziați să facă lucruri de adulți și când dai politica pe mâna pubertății revoluționare!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.