Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ford recunoaște EȘECUL României: 'Infrastructura este principalul dezavantaj competitiv al țării'

Ford-Craiova

Principalul dezavantaj competitiv al României este infrastructura atunci când vine vorba despre factori regionali în privința pieței noastre auto, a declarat, marți, Ian Pearson, directorul Ford România.

“Dacă în trecut exista un top 5 al celor mai buni producători auto, acum există mii de piața auto globală. De aceea, atunci când vorba despre factori regionali, este clar că principalul dezavantaj competitiv al României este infrastructura. La operațiunile noastre de la Ford, majoritatea pieselor sunt aduse din străinătate și majoritatea mașinilor pe care le avem sunt trimise în afară, deci folosim infrastructura. Astfel, costul pentru acest transport este un dezavantaj pentru România”, a spus Pearson.

Citește și: Rareș Bogdan pulverizează PSD: De asta a atacat la baionetă independența Justiției

Potrivit acestuia, în viitor, totul se va rezuma la cerințele clienților: “Totul se va rezuma la ceea ce vor clienții, chiar dacă dorințele lor sunt diferite față de ceea ce vrem noi. Am produs mașini până acum pe care le-am impus clienților și uneori nu am obținut profit. Acum, clienții nu mai sunt doar oameni care vor să fie presați să cumpere ceva. Vor să aleagă ce să cumpere, știu ce vor. Totodată, clienții nu mai sunt doar persoane fizice, ci și orașe, care ne anunță că vor mașini cu emisii 0”.

Ian Perason a anunțat că Ford vrea să transforme “Ford Motor Company” în “Ford Mobility Company”.

Citește și: Răsturnare şocantă de situaţie în cazul Caracal: Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?

“Vrem să devenim Ford Mobility Company, adică o companie de mobilitate. Să nu vorbim numai de mașini sau camioane, ci și de biciclete, scutere electronice și altele. Trebuie să acceptăm toate schimbările”, a spus el.

Directorul Ford a preconizat că, în viitor, nu va mai fi vorba despre proprietatea individuală pe piața auto.

Citește și: Autoritățile au descins în forță! Pericol mare pentru români! Ce au găsit

“Nu va mai fi vorba despre proprietatea individuală. Costul mașinilor va creștere ca urmare a tehnologiei care se reflectă în piața auto. Dacă stăm și ne gândim, cât de mult ne folosim mașini în 24 de ore? În cea mai mare parte a timpului mașina este parcată, iar, pe viitor, trebuie să găsim o modalitate inteligentă pentru a folosi vehiculele de transport și acest lucru înseamnă folosirea lor în comun”, a afirmat Pearson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.