Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forţele de ordine au prins un ucigaş de poliţişti într-un templu din India

india

Forţele de ordine din India au arestat joi într-un templu din nordul ţării un infractor acuzat că a ucis opt poliţişti, transmite dpa. Televiziunile au transmis înregistrări cu Vikas Dubey, purtând mască, în timp ce era scos de agenţi din lăcaşul de cult, notează Agerpres.

După aproape o săptămână de căutări în mai multe state indiene, poliţia l-a reţinut pe suspect în templul Mahakal din Ujjain, în statul Madhya Pradesh din centrul Indiei. Cu numai câteva ore înainte, poliţiştii uciseseră trei complici ai lui Dubey. Nu este clar dacă acesta s-a predat pentru a evita un sfârşit similar; unii politicieni susţin că el a preferat să nu rişte.

Vineri, opt poliţişti din statul vecin Uttar Pradesh au fost împuşcaţi mortal într-o ambuscadă organizată de infractor, care - afirmă unii - fusese avertizat de poliţişti locali. Statul respectiv este cunoscut ca unul din cele mai influente politic, de unde sunt aleşi cei mai mulţi deputaţi în parlamentul indian, şi în acelaşi timp unul din cele mai sărace, cu multe infracţiuni cum ar fi jafurile, răpirile şi agresiunile împotriva femeilor. Presa locală a relatat despre asocierea lui Dubey cu unii lideri politici, ceea ce arată că în Uttar Pradesh există conexiuni între lumea interlopă şi politicieni.

După ce a reuşit să scape, Dubey a fost văzut miercuri într-o casă din Delhi. Poliţia, care îşi intensificase căutările, a reuşit să îi urmărească traseul de circa 800 de km până la Ujjain.

"Vikas Dubey a fost un ucigaş crud încă din tinereţe şi a fost implicat în uciderea odioasă a unor poliţişti", a comunicat Narottam Mishra, ministrul de interne al statului Madhya Pradesh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.