Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forţele de poliţie din Germania, Italia şi Bulgaria au arestat 11 persoane într-o anchetă la care a participat Parchetul European

WTN Crypto
politie germania

Forţele de poliţie din Germania, Italia şi Bulgaria au arestat miercuri 11 persoane în cadrul unei anchete care a vizat fraude fiscale făcute de organizaţii de criminalitate organizată implicând comerţul cu automobile de lux, a anunţat poliţia germană, potrivit Reuters şi dpa.

Patru persoane au fost arestate în Germania, şase în Italia şi una în Bulgaria. Arestările au fost făcute în timpul percheziţionării a 46 de apartamente şi birouri.

Poliţia din landul german Bavaria a menţionat că anchetatorii din Augsburg investighează acest caz de peste un an, sub coordonarea Biroului Procurorului Public European (EPPO, Parchetul european), instituţie condusă de procurorul român Laura Codruţa Kovesi.

Principalii suspecţi care au fost arestaţi aparţin mafiei calabreze 'Ndrangheta, care controlează traficul de droguri în Europa, şi sunt acuzaţi de formarea unei organizaţii infracţionale şi de fraude fiscale în valoare de 13 milioane de euro, potrivit poliţiei, potrivit Agerpres.ro.

Suspecţii vor fi aduşi în scurt timp în faţa unui judecător.

'Ndrangheta, ce are baza în regiunea Calabria din sudul Italiei, a depăşit faimoasa organizaţie mafiotă siciliană Cosa Nostra devenind cea mai periculoasă grupare de criminalitate organizată din Italia şi una dintre cele mai mari din lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.