Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost cercetător de top al Pfizer: Nu este nevoie de vaccin! Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol

Doctorul Michael Yeadon, care a efectuat timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii, iar apoi a fost vicepreședinte al Pfizer, susține că vaccinul împotriva Covid-19 este anomalie și nu este normal să fie vaccinați oameni care nu au probleme de sănătate.

Citește și: 'Pilda Generalului Zeu' în PNL

„Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani.”

Comentariile omului de știință britanic au fost făcute după ce acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-COVID, informează EVZ.

Explicând că SAGE nu are expertiza esențială în domeniul în legătură cu care se pronunță, printre membrii grupului nefiind „imunologi clinici”, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori fundamentale pe care grupul le-a făcut în supozițiile sale, ceea ce face ca și concluziile generale să fie fundamental greșite, având drept rezultat „torturarea populației în ultimele șapte luni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.