Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost consilier prezidențial: Traian Băsescu se va alătura PMP, Elena Udrea rămâne șefă

udrea base

Traian Basescu nu a avut nicio aparitie publica de la incheierea mandatului prezidential. Adrian Radulescu, fost consilier prezidential si lider PMP Dambovita, a declarat ca fostul sef al statului se afla in concediu, insa va reveni la momentul oportun in prim-plan. Radulescu a facut si un anunt-supriza: Elena Udrea va ramane la sefia PMP in urma unui "vot de incredere".

"Domnul presedinte este in concediu, se odihneste, dupa 10 ani de munca. Dupa o vacanta binemeritata, cu siguranta se va alatura acestui proiect, PMP, pentru ca este proiectul dumnealui", a spus fostul consilier prezidential.

Acesta a negat ca Traian Basescu si-a propus sa revina in viata politica numai dupa sacrificarea Elenei Udrea, din cauza gravelor sale probleme de imagine, si inlocuirea acesteia cu un politician care sa nu-i fie incomod.

"Vom vedea daca vom dori si noi sa faca acest pas lateral. Cu siguranta, Elena Udrea va ramane la sefia PMP. Va primi un vot de incredere la Congresul din 8 februarie. Asta ne dorim cei mai multi din partid", a spus Adrian Radulescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.