Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost erou, actualmente trădător, Vyacheslav Boguslaev a fost deposedat de majoritatea bunurilor: mașini rare, aur, obiecte vechi și arme

wionews.com
Vyacheslav Boguslaev

Un aliat crucial al președintelui rus Vladimir Putin a fost subiectul unui razii de mai multe milioane de lire sterline, în urma căruia au fost confiscate antichități valoroase, supermașini rare, aur și arme, după ce omul de afaceri ucrainean ar fi furnizat avioane ilegale armatei ruse, a aflat RadarOnline.com.

Serviciile secrete ucrainene au confirmat razia asupra lui Vyacheslav Boguslaev și au informat presa că omul de afaceri industrial a fost reținut și se află în custodia oficialilor ucraineni. Boguslaev este președintele companiei Motor Sich, care are sediul în Ucraina.

Potrivit oficialilor Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), SBU a folosit "presiuni psihologice" în încercarea de a descoperi informații pentru anchetă. La 24 noiembrie, oficialii serviciilor de informații ucrainene au publicat fotografii ale unor obiecte valoroase pe care Boguslaev le avea în posesie, printre care șapte vehicule rare și aur scitic, precum și obiecte din perioade de timp străvechi.

Boguslaev este un aliat ucrainean al lui Putin și a fost acuzat de furnizarea ilegală de avioane ucrainene către armata rusă care se deteriorează rapid. Compania industrială a lui Boguslaev fabrică și produce avioane. SBU a publicat o declarație cu privire la raid și la constatările lor în legătură cu reținerea lui Boguslaev.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.