Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost inspector vamal în cadrul Direcției Regionale Accize și Operațiuni Vamale Timișoara, luat în colimator de ANI

integritate

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 188.920 lei (aproximativ 53.374 euro), între averea dobânditã și veniturile realizate de cãtre FENEȘAN MIHNEA ION, fost funcționar public (inspector vamal) în cadrul Direcției Regionale Accize și Operațiuni Vamale Timișoara, Județul Timiș, în perioada exercitãrii funcției publice.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Timișoara, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitãrii funcției de cãtre FENEȘAN MIHNEA ION.

Potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO, persoana evaluatã a fost informatã despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiazã (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. FENEȘAN MIHNEA ION nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.