Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost judecător CCR, despre afirmația de fraudare a alegerilor din Sectorul 1 făcută de procurorul de caz: 'E evident că a fost fraudă'

Clotilde Armand / Daniel Tudorache, Sectorul 1

Procurorul Sorin Iaşinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, cel care conduce ancheta în care sunt renumărate voturile de la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1, a acordat un interviu televiziunii Kanal D. Procurorul a afirmat că au fost fraude în stabilirea rezultatului final, în urma cărora Clotilde Armand, de la USR-PLUS, a câștigat competiția electorală cu Dan Tudorache, de la PSD.

Petre Lăzăroiu, fost judecător la CCR, consideră că frauda a fost evidentă din momentul în care au apărut, în spațiul public, imagini cu diverse persoane care umblau în sala în care erau depozitate voturile.

Citește și: Kanal D a decis să NU mai difuzeze interviul cu procurorul care a spus că alegerile de la Primăria Sectorului 1 au fost FRAUDATE

”Acolo e evident că a fost fraudă. Se plimbau printre voturi. Și nu doar la Sectorul 1. Problema este că nimeni nu s-a sesizat în acele zile. Acolo era o faptă din care procurorul trebuia automat să se auto-sesizeze.

Frauda trebuie dusă în fața justiției, pentru a lămuri această situație. Primarul a fost validat de o instanță.

Pe mine mă uimește că s-a pornit o cercetare, că SIIJ a fost sesizată. Dar, să vii să spui că a fost descoperită o fraudă, ori este un act gratuit, ori e ceva pus la cale.”, a spus Petre Lăzăroiu, fost judecător la CCR, la Antena 3.

Citește și: INTERVIUL INTEGRAL cu procurorul care anchetează alegerile de la Sectorul 1: 'Abia atunci vom ști cine e adevăratul primar' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.