Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Muncii năruie toate speranțele și calculele pensionarilor: Legea nu va aduce îmbunătățiri

pensionari

Legea actuală nu va aduce creșteri la pensii. Este declarația făcută de Violeta Alexandru. Fostul ministru al Muncii susține că Guvernul nu face decât să peticească o fostă lege.

„Este o lege care nu va genera îmbunătățiri și lucruri bune pentru pensionari. Acest guvern nu face decât să peticească pe aici pe acolo o fostă lege. Nu este dispus, deschis să discute și alte opțiuni.

Eu nu sunt adepta creșterii pensiilor cu puncte și punctulețe și nici nu sunt o susținătoare a actualei formule din lege care îi face pe oameni, pentru că e foarte complicată, îi face pe oameni până mor să simtă că e ceva în neregulă și că cineva îi fură și că acolo s-a strecurat o greșeală. Sistemul actual pe care PSD l-a continuat este un sistem care va menține pensiile tot timpul mici”, a declarat Violeta Alexandru la realitatea plus.

„Îi suspectez de populism”

Aceasta susține că a fost preluată o idee a sa pe care a depus-o în Parlament în urmă cu doi ani, dar care a fost „ținută la sertar”.

„Să se valorifice oamenilor toate sporurile. Nu doar cele cu caracter, ci și cele cu caracter nepermanent. N-au vrut. Sper ca măcar asta pe care au preluat-o și au pus-o în lege să o valorifice să o ducă la bun sfârșit, dar vă spun că și aici am rețineri.

Nu cred că se vor ține de promisiune în ceea ce privește această noutate cu care au venit, cu punctele de stabilitate. Nu cred și aici îi suspectez de populism”, a mai spus fostul ministru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.