Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru de Finanțe: PSD tocmai a recunoscut EȘECUL programului de guvernare

Inquam Photos / George Calin
dancila guvern

Fostul ministru de Finanțe, Gheorhe Ialomițianu, susține că prin amânarea indexării pensiilor spre finalul anului 2019, PSD tocmai a recunoscut eșecul programului de guvernare. El arată că PSD va fi într-o situație foarte grea, mai ales că urmează doi ani electorali.

Citește și: SURSE - 'Puciștii' din PSD, lovitură pentru Liviu Dragnea: două teste de foc în Parlament

”Inghetarea salariilor si a pensiilor ar fi o mare dezamagire pentru bugetari si pensionari avand in vedere ca Romania a inregistrat cea mai mare crestere a preturilor din UE. Un pas s-a facut incepand cu 2018 prin amanarea indexarii pensiilor spre sfarsitul anului desi legea prevedea aceasta indexare la inceputul fiecarui an. Daca acest lucru se va concretiza inseamna ca actuala guvernare recunoaste esecul programului de guvernare.
Este greu de crezut ca acest lucru se va intampla avand in vedere ca anul 2019 este un an electoral, premergator alegerilor locale si parlamentare. Pentru a se evita înregistrarea unui deficit bugetar greu de finantat in urma aplicarii acestor legi guvernarea actuala ar trebui sa implementeze toate masurile din programul de guvernare. Se impune demararea de proiecte de investitii in infrastructura rutiera, invatamant si sanatate, precum si stimularea consumului din productia interna, masuri prevazute in programul de guvernare si neaplicate pana in acest an.”, arată Gheorghe Ialomițianu, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.