Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru PSD al Sănătății lovește cu coronavirusul în PNL: Mai bine rămâneați acasă, în carantină

pnl psd

Fostul ministru PSD al Sănătății, Florian Bodog, a transmis duminică, pe Facebook, că în timp ce au început să apară decese în Europa din cauza coronavarisului, liberalii apelează la „politicianism de tarabă” dorind alegeri anticipate.

„Probabil că PNL nu știe, dar oamenii mor în Europa din cauza noului coronavirus, iar lanțul se strânge în jurul nostru! România poate fi afectată ORICÂND de o criză majoră, venită din afară, în domeniul sănătății.

Fac și azi, ca de altfel de mai multe săptămâni, apel la liderii PNL să termine cu politicianismul de tarabă și să gândească strategii în favoarea românilor și nu în favoarea PNL! România are nevoie să fie guvernată, nu are nevoie de politrucii lui Iohannis, care fug de răspundere!

Avem nevoie ACUM de decizii importante, nu de a crea crize politice inutile și nemotivate. Avem nevoie de măsuri urgente pentru a preveni o potențială criză majoră de sănătate publică.

Doamnelor și domnilor din PNL, dacă nu vreți sau nu știți să guvernați, mai bine rămâneați acasă, în carantină, nu să ne infectați cu incompetența și cinismul care, iată, vă caracterizează!”, a scris Bodog.

Vezi si: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.