Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef al Statului Major, ipoteză incendiară: Și dacă sunt resturi ale unor drone lansate din România?

eugen badalan

Generalul (r) Eugen Bădălan, fost şef al Statului Major General al Armatei Române, ridică semne de întrebare în privința dronelor rusești căzute în România. Generalul se întreabă dacă nu cumva resturile provin de la drone lansate chiar din România, în timpul exercițiilor de la Babadag. De asemenea, el susține că ar putea fi drone ale ucrainenilor, ridicate în aer pentru observare și doborâtă de apărarea antiaeriană.

"Pentru mine, tot ce spun ucrainenii aparține propagandei de război care este normală pentru ei. Asta înseamnă că 80% din ce spun ei, dacă o încadrăm în propagandă de război, pentru mine înseamnă minciună. (...)

Până când Ministerul Apărării, în urma analizei resturilor adunate de acolo, ne anunță public că acele resturi aparțin acestui tip de dronă eu o iau ca o variantă de lucru.

Mai putea fi o dronă a ucrainienilor ridicată în zonă pentru observare în momentul în care ei au avut certitudinea atacului de noapte al Federației Ruse și aia putea să cadă, ori ca i s-a terminat combustibilul, ori că a fost lovită de propria antiaeriană. (...)

Ar mai putea fi o altă variantă - că sunt resturi din drone lansate de pe teritoriul României pe timpul exercițiilor de la Babadag, de unde știm cu certitudine că pe timpul exercițiilor s-au lansat UAV- uri (aeronavă fără pilot). Nu știm dacă toate s-au recuperat.

Pentru mine și asta este o variantă de luat în analiză", a mai spus generalul la emisiunea "Descoperiţi cu Andreea Sava",  de la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.