Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foştii intelectuali ai lui Băsescu şterg pe jos pe Udrea şi Pinalti

baconschi_status_facebook1

Udrea a relatat un episod în care intelectualii din PMP s-au certat o noapte întreagă pentru locurile eligibile la europearlamentare. Concluzia candidatului PMP a fost că "unde e carte multă, e şi multă prostie".

Citeşte şi: Udrea îi desființează pe intelectualii care au plecat din PMP: Unde e carte, e și prostie

Teodor Baconschi a reacţionat pe pagina sa de Facebook, unde o critică indirect pe Udrea şi îl atacă direct Gheorghe "Pinalti" Ştefan. „În țara unde oamenii cei mai școliți și mai creativi sunt linșați ani de zile la tv., acuzați calomnios, batjocoriți de postaci și luați peste picior de politicieni cu diplome cumpărate, am și eu o amicală rugăminte către candidații noștri la președinție: nu mai vorbiți despre ”respect”. E deja prea mult...”, scrie Baconschi pe Facebook.

baconschi_status_facebook1

Ulterior, Baconschi s-a referit în mod direct la Gheorghe Ştefan: „Pinalti acesta e unul la care scârba de intelectuali ia forme absolute. Dispreţuieşte sincer, visceral, orice tâmpit care a muncit 4 ani pentru o teza de doctorat. Dacă ai făcut şi eroarea de a-ţi pierde vremea cu scrierea de cărţi, eşti chiar un nimeni.

baconschi_status_facebook2

Theodor Paleologu lămurește și aversiunea intelectualilor față de Pinalti. Paleologu îi răspunde pentru început Elenei Udrea, după care dezvăluie un episod incredibil care l-a determinat să nu mai participe la ședințele PMP.

Vorba din popor cum că "unde e multă carte, e și multă prostie", e cît se poate de adevărată cu amendamentul că unde e carte puțină, e și mai multă prostie. Iar unde nu e carte deloc, e beznă totală. Cît despre întîmplarea relatată de Elena Udrea, este vorba într-adevăr de una dintre cele mai ridicole situații în care m-a pus scurta mea carieră politică: stabilirea locurilor pe lista de la europarlamentare într-un conciliabul de douăsprezece ore cu Funeriu, Baconschi și Preda (nici vorbă de Papahagi la acea întîlnire). Își aduc și ei aminte, fără îndoială, că am utilizat chiar termenul de "grotesc". Dar tot grotesc și chiar odios este ca Pinalti să tranșeze discuția în felul său caracteristic: "Lasă vrăjeala, scoate banii". De atunci, o știe tot partidul, nu am mai pus niciodată piciorul la reuniunile lor”, scrie Paleologu.

paleologu_status_facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.