Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foștii miniștri Ilan Laufer și Liviu Pop și-au unit partidele - Vor candida alături de AUR

ilan laufer liviu pop

Partidul Alianța pentru Patrie, condus de Liviu Marian Pop, fostul ministru al educației, și partidul Forța Identității Naționale, condus de Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, au fuzionat în cadrul unui congres extraordinar organizat vineri, 1 decembrie, la Alba Iulia. Cele două partide vor forma o alianță cu AUR la alegerile din 2024.

„Cu prilejul aniversarii a 105 ani de la Marea Unire, astazi 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia, partidul Forta Identitatii Nationale si Alianta Pentru Patrie au organizat Congresul Extraordinar de Fuziune prin Absorbtie pentru a-si uni puterile in cadrul Aliantei AUR in vederea castigarii tuturor alegerilor din 2024, onorand astfel valorile, principiile si credinta in Dumnezeu, care au stat la baza Marii Uniri infaptuita de inaintasii nostri la 1 Decembrie 1918. Va cer tuturor sa va inhamati la aceasta lupta si cu ajutorul fiecaruia dintre noi vom castiga anul viitor si vom reda demnitatea romanilor atat in propria tara dar si in cadrul UE. Asa sa ne ajute Dumnezeu! #UnireaFacePuterea. La multi ani Romania!”, scrie Ilan Laufer pe Facebook.

Alianța Pentru Patrie este partidul fondat de Codrin Ștefănescu, partid din care a făcut parte și Liviu Dragnea.

Recent, liderul AUR, George Simion a lansat o nouă mișcare politică, numită Polul Suveranist, din care mai fac parte  Alianța Național Țărănistă condusă de Radu Ghidău, Partidul Republican condus de Marian Cucșa, Forța Identității Naționale -PSL – Ilan Laufer și Alianța Renașterea Naționala – Peter Costea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.